torsdag 23 juli 2009

I hate this..

Okeij, ska erkänna.. mitt liv är ett helvete just nu..
Min födelsedag på måndag..
Kommer tydligen inte ha någon att fira med.. så ser inte alls framemot den..
Man blir 16 men och?! Vill inte ens uppleva min födelsedag nu.. vill att måndagen ska hoppas över och istället ska Tisdagen komma då ska man ju till Powerpark..
Glad över att snälla Ida finns =D! Jonas bjöd med mig till deras villa i Replot till helgen.. får se om man ska åka med.. vet inte.. tror inte att jag ska åka..
Rickard är den underbaraste jag vet!
På Måndag.. kommer jag antaligen att vara själv..
antar att inte många kommer att bry sig i att jag fyller så..
orka bry sig i sin födelsedag! Inget viktigt verkar det som..
Vad har jag gjort för fel som förtjänar detta?
Varför skriver jag ens detta? Ingen verkar ju läsa så.. ingen skillnad..
Heijdå..

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag läser...men de e bara de att jag int orkar lägga kommentarer på bloggar. Jag bara läser å sticker till en annan sida. Jag vet att de kanske e dumt. Men se det från den ljusa sidan :D Nu skriver jag iaf en kommentar, bra va?! även om kommentaren int riktigt har nå vettigt innehåll. Så tycker jag att jag har gjort ett stort framsteg, nu skriver jag ju en. HAHA... vet du va?! det känns som om jag bara skriver en massa bolla xD men vi syns på tisdagen! då ska jag gratulera dej i efterskott, Om jag kommer ihåg vill säga. För jag brukar glömma såna saker ganska snabbt. Så därför så grattar jag dej nu! GRATTIS JEANETTE PÅ 16-ÅRSDAGEN!!!
Vet du va? nu blir denhe kommentaren skitlång som mina kommentarer alltid blir bara jag har na ti skriv om. Hmm...konstigt denhe gången had jag ju int na ti skriv om å ändå vart e så je långt;) De e kanske därför jag int skriver kommentare så ofta, jag e rädd att kommentaren ska bli lång. Exakt som de ha hänt här å nu, denhe kommentaren e no allt fö lång! å jag som bara sku säg GRATTIS :)
pickis

Rickard sa...

jag läser din blogg varje dag!! sådeså! :*