söndag 26 juli 2009

Om - Niklas Stömstedt <3!

Tack för kommentarerna Pickis och Rickard!
Imorgon är man då 16..
Trodde inte att man skulle ha så mycket sällskap imorgon eftersom att man var osams med Thomas och Anna och mamma en tid.. Det var en besvärlig tid! Men nu är man tack och lov inte osams längre och försöker glömma! För man ska kunna förlåta, det är en viktig sak!
Igår var en jävligt rolig kväll, inte haft så roligt på hela sommarn.. var med Kim och Tony och några andra och festa till sent på natten xD.. Var och simma efter 12 på natten xD.. när klockan blev någonting runt 3 så ville Tony sova för att han vill köra någon gång idag också :).. så då blev det så att alla gick och lade sig.. det var en toppen kväll! Har inte haft en sådan på länge :D..
Ser ut som att man inte kommer att få en lön av Jouni O.o.. tur att man inte var längre än 2 dar då!
Igår var Carina och skötta hans barn och hon tyckte precis som mig - de var för vilda!
Undrar om det är så att Rickard har någon annan också?.. isåfall får det för fan vara bra för mig.. tänker inte vara med honom då.. finns ju så mkt andra människor :D!
Finns många fina människor här i världen, som mår dåligt.. och som blir mobbade.. varför är livet så att vissa ska lida medan vissa inte? Det borde ju vara rättvisare.. och man borde kanske hjälpa mer?, ska dra nu för mamma kommer snart med tåget så.. baii :)

1 kommentar:

Anonym sa...

Va ede för en da? Va ede för en da? JO de e Jeanettes födelsedag. HURRA HURRA HURRAAA!!!
Grattis JEANETTE!!!
pickis