måndag 1 juni 2009

Jeanette älskar Rickard!!


Jag älskar verkligen Rickard.. kan ju prata med honom om allt!
Jag vill ha mitt svart/röda hår!!! Men kommer nog inte att färga det så på länge!
Idag steg man upp klockan 08 för att man skulle hinna måla förrän man for till stallet.. tycker egentligen att det är ganska dumt.. det är ju SOMMARlov nu ju och när man har sommarlov så skall man ju sova eller?.. men nåjaa.. kändes bra att åka iväg till stallet efter det.. verkar inte bli så värst mycket arbete vid Kullbäck.. hade det på känn.. men nåjaa.. jag kanske borde köra med min bil nu.. och göra så att den börjar ladda? .. men nåjaa.. man hinner inte med allt.. ikväll när jag och min lillesyster, Jessica var ute och cykla och köpte glass så träffade man 2 pojkar som kom så nära cyklandes.. och sedan när man for och köpte glass så träffa man en som åtminstone gått i gymnasiet där.. man blev häpen eftersom att han var där xD.. de där pojkarna följde efter oss hela tiden typ.. blev nästan fittig på dem! Ingen som läser mina inlägg längre eller?.. får ju inga kommentarer längre..
Har haft Rickard i mina tankar hela tiden idag som vanligt.. är glad för att en lärare som jag hade förra året stannade när vi var ute och gick med Elmer & Santtu..
annars kunde det ha gått illa.. och när jag körde hem så var det en galen chaufför som körde en lastbil och det hade kunnat gå dåligt för honom om inte den andra långtradarn hade stannat.. är så glad för att den stanna!! Såg på en bra film igår som handlade om några tjejer på 80-talet så somnade sent xD.. är ganska så trött nu så tror att jag ska dra strax.. baii!
// en ganska glad Shajja xD

2 kommentarer:

Rickard sa...

Jag alla inlägg varje gång dom kommer upp!!
kollar varje dag vid många tillfällen om du skrivet något nytt!
och läser såklart det!
Jag älskar dig Jeanette <3

emppu & jojjo sa...

jag brukar också läsa vad du har skrivit! så fortsätt bara att skriva i bloggen! :)
//emppu.