lördag 6 juni 2009

Simple plan - take my hand.


Jeah nu är det helg.. det betyder massa slapp eftersom att man skall upp 6 igen på måndag.. nästa vecka blir tung.. 100 blommor skall planteras.. och sånt där.. sedan då man har slutat jobba så skall man slappa en massa och vara med Rickard!! Slutade 15 igår eftersom att det var fredag så slutade vi lite tidigare xD.. fick 5 euro av farfar igår eftersom att han tyckte att mitt betyg var så bra =D.. min farfar är toppen xD. Honom kan man snacka med.. han är inte en sådan person som pappa som bara jävlas hela tiden! OCH Rickard är den finaste människan som jag vet <3!
Har Anorexi typ.. känner mig hela tiden tjockare än alla andra.. en läkare sade att bantning går över till anorexi om man känner sig tjock hela tiden.. om man tänker på hur många kalorier som är i maten och sånt där O.o..
Igår var man nära att ta livet av sig igen.. eftersom att mamma ringde och bråka.. fan vad jag ogillar henne!! Hon kan ju inte göra något åt det jag hittar på eftersom att hon bor så jäkla långt bort heller.. och om hon skulle flytta närmre så skulle jag ändå inte vilja vara med henne så varför bryr hon sig?! Skall nog sluta snacka nu.. så baii ;)! ÄLSKAR RICKARD<3!

1 kommentar:

Ikkad => sa...

& Rickard älskar Jeanette <3