torsdag 4 juni 2009

Tuuungt jobb xD!


Idag har man då varit på jobb andra dagen.. verkar vara så att man kommer att jobba ganska länge till med parkerna, eftersom att det är så mycket som skall göras.. men får ju lön så xD.. även om det är tungt att stiga upp klockan 6 och börja jobba sju.. kaffepaus vid nio.. matpaus vid 11 och kaffepaus klockan 14 ungefär.. men imorgon är det Fredag.. wohooo=D! Sedan blir det massa slapp Lördag och Söndag och sedan jobb igen på måndag antagligen.
Ställer en fråga av Rickard som jag gjort förr.. undviker du mig?... Det verkar ju så...
Igår for man till stallet och satte igång att jobba där efter att man slutat vid det andra jobbet.. Och idag for man till Thomas och Anna när man hade slutat.
När man är vid jobbet så längtar man hela tiden till nästa paus..
Har la ganska nice arbetskompisar.. arbetar mest med Pia... men Dani och Niko är också och jobbar med oss =). Imorgon kommer man antagligen att åka till stallet och jobba efter att man varit i jobbet.. kommer att vara död imorgon kväll xD. Undrar var Rickard håller hus?...
ÄHH VAD FAN!! Tänk om man kunde bedöva sina känslor eller något?.. Sett Emil två dagar i rad nu när vi båda haft kaffepaus =D. Hoppas att alla haft en bra början på sommarn och dem som inte fått sommarlov ännu, hoppas att ni får en fin sommar =)!
Heipps allihop! Kommer nytt inlägg någon dag, vågar inte lova att jag hinner skriva så mycket nu, när jag jobbar.. men man kan ju alltid försöka =P..

1 kommentar:

Ikkad sa...

Jag undviker inte dig?!
Vart har du fått de ifrån helt plötsligt?! :S